meniu inchide meniul Facebook   Twitter   Pinterest

Cine mă recomandă

Luiza Cherpec, fondatoarea miresici.ro:

"Miresici a fost și este mai mult decât un forum. Este o comunitate, o echipă, un suflet. Pe lângă multele prietenii care s-au legat, pe lângă clipe minunate petrecute împreună, fini care și-au găsit nasi sau ajutor în clipe grele, Miresici "a dezvoltat" afaceri. Fetele au știut nevoia unei mirese și au venit cu soluții. S-au lăsat de job-uri și au dezvoltat diverse idei pe care le coceau probabil de mult timp. Membre ale comunității, ele au devenit fotografi, au făcut accesorii pentru nuntă, rochii de mireasă sau magazine online.


Pe Mirela o cunosc din 2010, s-a lipit de gașca noastră și nu a mai plecat. Acum urmează o altă etapă din viața ei, una la care s-a gândit și de care mi-a povestit cu mult timp în urmă. Va deveni prietena voastră. Va fi alături de voi, vă va sfatui, veți căuta împreună și veți găsi cu siguranță ceea ce căutați. De ce? Pentru că pasiunea nu poate fi bătută de nimic."

 

(credit foto copertă: Cosmina Pantelimonescu, credit foto Luiza: Radu Coman)

 


 

Eliza Dehelean, mireasă

”Te gândeşti cum vei alege rochia? Ce ţi se potrivește? Cum vei şti, după ce ai încercat o grămadă de rochii, cu care îţi stă bine şi cu care nu?

Cel mai bine este să ai pe cineva obiectiv, sincer, care îţi va spune cu adevărat dacă îţi vine bine, dacă te avantajeazaă ca siluetă și stil.

Nu sunt mulţi oameni care te-ar putea ajuta în acest sens. Poate nici chiar cea mai bună prietenă a ta care poate ţi-ar spune ce vrei, nu ce trebuie. Mama şi mătuşa s-ar putea să îţi spună ce le place lor, nu ce îţi place ţie.

Mirela este acel om în care poţi avea încredere! Chiar dacă ai buget mai extins sau mai restrans pentru rochie, ea știe să te sfătuiască! Nu o cunscusem înainte pe Mirela, dar, după primele rochii încercate deja mi-am dat seama că e omul pe care pot să mă bazez, obiectiv, sincer. În cazul meu ştiam că va fi o alegere importantă şi aveam nevoie de experienţă ei, de sfatul ei cald şi prietenos, de răbdarea şi maturitatea ei.

Mulţumesc Mirela pentru dragostea şi prietenia ta.”

(rochia Elizei: Califa, San Patrick, credit foto: bySergio)

 


Data postarii: