meniu inchide meniul Facebook   Twitter   Pinterest

Rochia Sandrei

Sandra a avut o nuntă regală. Aș zice că nu întâmplător! Apariție discretă, de o eleganță desăvârșită, printre studenți, capete încoronate, conferințe, serate, a fost o mireasă specială, așa cum este în viața de zi cu zi.

Rochia mea de mireasă a fost prima rochie probată și cea la care m-am întors după multe căutări.

Am început să îmi caut rochia de mireasă cu aproape un an înainte de nuntă având o imagine clară despre cum ar trebui să arate. Îmi doream o rochie albă clasică și simplă, cu trenă  și din tafta. Pe măsură ce am început să probez mi-am schimbat puțin părerea, optând  în final pentru o rochie din dantelă.

Am făcut o listă cu modelele preferate de la fiecare creator și am început să colind toate magazinele din București. Inițial am fost puțin dezamagită pentru ca rochiile care îmi plăceau nu erau aduse în România și trebuia să probez doar modele asemănătoare. Știam totuși că îmi doresc ca rochia să mă reprezinte și să se potrivească cu locația aleasă de noi.

Rochia mea de mireasă a fost prima rochie probată și  cea la care m-am întors după multe căutări. Cred ca am simțit că este a mea din prima clipă dar a trebuit să probez mai multe rochii ca să mă conving. Am găsit-o în magazinul Bien Savvy, colecția La Sposa. Este o rochie A-line, din dantelă albă, cu o trenă foarte lungă.

Am ales ca la slujba de la biserică să port și un bolero asortat, tot din dantelă și un voal foarte lung. Deși a fost mărimea cea mai mică a trebuit să o strâmtez destul de mult. Am avut emoții pentru că nu știam cum va ieși, dar serviciile oferite de Bien Savvy au fost extraordinare.

În ziua nunții nu mi-a fost ușor pentru că rochia cântărea destul de mult datorită trenei și numeroaselor straturi suprapuse însă nu regret nici un moment. O păstrez și acum și nu concep să mă despart de ea.

 

Mulțumim Sandrei pentru povestea rochiței.

Credit foto: www.bySergio.com

 

Etichete

La SposaBien Savvy

Data postarii: