meniu inchide meniul Facebook   Twitter   Pinterest

Rochia Sorinei

Vă spun un secret: vânez mirese și rochii frumoase. Sorina este o astfel de descoperire (cu un pic de ajutor, e adevărat). Răscolesc portofoliile fotografilor, verific zeci de bloguri. Contactez miresele și aștept cu sufletul la gură răspunsul lor, apoi povestea și fotografiile! :) Despre Sorina, pe lângă frumusețea ei de revistă, simt că se adreseză fiecăreia dintre noi, miresele-prințese.

 

Doar miresele în devenire sau fostele mirese înteleg cu adevărat patima și febra căutarii rochiei perfecte. La mine a fost și mai grav, pentru că eu sufăr puternic de sindromul prințesei... Dar până la urmă nu suferim toate de el? Nu înțelegeti greșit, nu al prințesei tradiționale, cuminți, ci dimpotrivă, al prințesei rebele, nonconformiste și contemporane...

 

"Dragele mele,

 

Am acceptat provocarea de a scrie povestea mea și a rochiței mele de mireasă fără nici o ezitare... Pentru că într-adevar, fiecare mireasă și fiecare rochie are povestea ei, specială, unică.. Știu de asemenea că doar miresele în devenire sau fostele mirese înteleg cu adevărat patima și febra căutarii rochiei perfecte. La mine a fost și mai grav, pentru că eu sufăr puternic de sindromul prințesei... Dar până la urmă nu suferim toate de el? Nu înțelegeti greșit, nu al prințesei tradiționale, cuminți, ci dimpotrivă, al prințesei rebele, nonconformiste și contemporane...

Știam că trebuie să fie o rochie cu personalitate, o rochie menită să mă completeze și musai să aibă trenă, pentru că așa își dorea mirele... Aveam o ușoară preferință spre rochiile tip sirenă dar nu era nimic stabilit. Și uite așa am început căutarea cu un an mai devreme, pentru că bănuiam că nu o să fie o sarcină ușoară. Ce-i drept, nu prea a fost.

Am căutat în toate părțile cunoscute de mine, apropiate sau mai puțin apropiate, am venit în Capitală, la târguri de specialitate și tot nimic... Începusem să mă panichez și să cred că rochita mea perfectă este pe cale să devină doar un mit. Dacă la început mi-am rugat domnișoarele de onoare să mă însoțească în căutarea mea, după un timp am încetat să le mai convoc.

Trecuseră toate targurile de specialitate importante și eu nu îmi alesesem rochia. Până într-o zi când am primit un telefon de la Sposa Toscana, unul dintre primele saloane vizitate de mine. Ingrid, o doamnă excepțioanală, cu o răbdare de fier și un simț estetic desăvârșit m-a rugat să îi revizitez pentru că au primit mult asteptata colectie Elianna Moore. Mi-am luat așadar mama și soacra și am purces spre Timișoara. Am încercat încă 4 rochițe, minunate ce-i drept, dar totuși nu indispensabile... M-au anunțat timid că mai aveam de văzut o singură variantă.

Au eliberat grațios camera de probă și au adus-o. A fost un moment magic în care toata lumea s-a oprit din vorbit. Frumos dichisită, am coborat de pe piedestal, am făcut câțiva pași iar ele încă nu scoteau nici un sunet. Priveau pur și simplu vrăjite... Și vraja nu s-a rupt nici acum, după atâta vreme, fiindcă eu aș alege-o tot pe ea... Și pentru că povestile cu prințese bune se termină întotdeauna fantastic, i-am mai cumpărat o surioară, mai scurtă, mai copilaroasă, mai jucaușă, pe care am îmbrăcat-o bucuroasă după miezul nopții.


Vă trimit cu drag și câteva imagini care sper să completeze cele destănuite mai sus!


Și-am încălecat pe-o șa și v-am spus poveste mea!"

 

Credit foto: Ankh Media (pentru mai multe fotografii de la ședința foto din Budapesta puteți consulta galeria foto)

 

Etichete

Sposa ToscanaElianna Moore

Data postarii: