meniu inchide meniul Facebook   Twitter   Pinterest

Rochia Mariei - Divine Atelier

Fac cum fac și găsesc cele mai frumoase mirese, care, culmea, îmbracă și cele mai frumoase rochii. De fapt, nimic nu e întâmplător. Maria este una dintre miresele mele preferate de anul acesta. Am sesizat că este elegantă, are gusturi impecabile și voia o rochie de mireasă realizată de un creator român - o bijuterie de mireasă, deci! Îi mulțumesc că a împărtășit povestea rochiei sale, îi mulțumesc și pentru detaliile de la probe. :)

"M-am bucurat, nu îmi venea să cred că o găsisem așa repede! Eram tare fericită ! Și imediat mi-am revenit! “Stai! Totuși, e prea repede. E abia aprilie 2013, gusturile sigur o să mi se mai schimbe, ce fac, o iau de acum iar anul viitor vreau alta? Mai aștept”."

”Căutarea rochiței de mireasă a început a doua zi după marele “Da, da, da”. Primul site pe care am intrat a fost cel de la Divine Atelier. Mi-a plăcut. Enorm. Găsisem “altceva”, nu clasicele rochii pe care le-am văzut deja la toate miresele. M-am uitat, am analizat fiecare rochie în parte și în sfârșit găsisem rochia în care mă vedeam mireasă! Le-am trimis poza și alor mei, ei mi-au spus că într-adevăr e frumoasă și mi se potrivește (pe tot parcursul căutărilor, m-am consultat cu părinții mei, le trimiteam pozele prin e-mail iar ei îmi spuneau ce credeau, totul secret, pe mail nu la telefon să nu audă Rareș nimic). M-am bucurat, nu îmi venea să cred că o găsisem așa repede! Eram tare fericită ! Și imediat mi-am revenit! “Stai! Totuși, e prea repede. E abia aprilie 2013, gusturile sigur o să mi se mai schimbe, ce fac, o iau de acum iar anul viitor vreau alta? Mai aștept”.

Nunta fiind în iulie 2014, am continuat căutările. Nu aveam un model anume pe care îl vroiam, însă rochițe pe gustul meu găseam tare rar. Printre finaliste erau Ersa Atelier și Anna Campbell. Care erau de vreo 4-5 ori mai scumpe decât eram dispusă să dau. Iar Anna la prea mulți kilometri ca să îmi treacă prin cap să merg până acolo. Știam că trebuie să găsesc ceva în România, nu se poate să nu fie măcar o casă de modă care să o aibă pe “EA”. Am căutat, am căutat, până am găsit! Câteva luni bune, vreo 4-5, i-am umplut inbox-ul lui tata cu rochiile Nataliei Vasiliev. Îmi plăcea stilul ei, nu aveam un model anume preferat, dar avea și ea acel “altceva” pe care îl căutam de atâta timp. Vizitam aproape zilnic pagina ei de Facebook să mai văd câte o mireasă cu rochițe de la ea, imaginându-mă pe mine în fiecare dintre ele.

În februarie 2014 nășica mea mi-a propus să mergem la târgul de nunți la probat rochițe. Până atunci nu mai probasem nimic (sincer, mă panicam doar când auzeam cuvântul “probat”) și știam că venise momentul să o fac. N-aveam idee ce trebuie să fac, cum trebuie să te îmbraci când mergi la probat, nimic. Mi se părea de bun simț să nu mă machiez ca să nu murdăresc rochițele, dar atât. Zis și făcut. Am ajuns la târg unde m-am dus țintă la rochiile Nataliei, aveam și banii la mine, pregătită să o găsesc și să o cumpăr. Un buget anume nu am avut, nu era nici limitat dar nici de mii de euro, însă în căpșorul meu îmi propusesem să nu dau mai mult de 4.000 lei pe ea.

Revenind la subiect, am probat 3 rochițe însă nu era nevoie de atâtea. Încă de la prima am fost dezamăgită. Nu mi-a plăcut materialul deloc. Iar pentru mine materialul “face” o rochie. Toate lunile pierdute îmi veneau în minte, luni în care puteam căuta altceva și realizam abia atunci cât de important era dacă probam rochițe din timp! Am mai probat în ziua aceea doar 3 rochițe, două de la Maya Fashion, drăguțe dar nu m-au convins, iar una de la Andrée Salon unde rochița era tare drăguță și materialul la fel, dar, după ce că eram tristă, doamnă de acolo nu era prea bine dispusă și se uită la noi de parcă noi încercam să îi vindem ei o rochie...

Am plecat acasă și am reluat căutările. Și caută, și caută, și caută. Îmi veneau în minte cuvintele lui tata “O să vezi că atâta cauți și tot la Brașov o să îți faci rochia!”. Și întru din nou pe site-ul celor de la Divine, mă uit și o găsesc din nou pe cea pe care am vrut-o inițial.

Sincer, în adâncul sufletului, o mai vroiam și acum, dar parcă nu mă puteam vedea mireasă în ea. Vroiam altceva. Știind că sunt și puțin presata de timp am sunat și mi-am făcut programare. Peste o săptămâna. Săptămâna în care m-am uitat mereu la rochițe, le-am studiat, gândindu-mă cum să combin partea de jos de la una, partea de sus de la alta, în talie să fie de la alta și tot așa. Cu două zile înainte să merg la Brașov, întru pe pagina lor de facebook. Și o văd. Pe EA. Rochița! Am simțit că e ea.

Era rochia la care visam, poate nu din totdeauna, dar de un an cel puțin. Abia așteptam să treacă zilele să ajung să o văd! Evident, cum am ajuns la salon, le-am arătat poza, am probat-o și mi-a plăcut atât de mult modelul și materialul și tot, că nu am vrut să o mai dau jos! Era chiar ea, cea pe care o căutam de atâta timp. Era și este minunată și specială, nu doar pentru că e frumoasă, ci pentru că e rochia în care o să mă unesc în față lui Dumnezeu cu cel pe care îl iubesc."

 

Fotografiile sunt realizate de Manu Petra. Promit să revin cu întreaga galerie. :)

 

 


Data postarii: