meniu inchide meniul Facebook   Twitter   Pinterest

Rochia Andradei - Delicate

 

ROCHIA MEA DE POVESTE nu este doar o... poveste.

Imaginată, visată, desenată şi apoi povestită, rochia este rezultatul unei proiect în echipă. O echipă exigentă (eu și mama) și profesionistă (Romana & Co) care a crezut şi a sperat, a muncit și s-a străduit ca rezultatul să fie peste așteptări. Așa a și fost!

Rochia mea nu este clasica rochie albă de mireasă. Este unică pentru că e o extensie a personalității mele, a sufletului meu. Ea s-a născut din dragostea mea pentru culoarea mov şi a crescut prin talentul Romanei (Salon Delicate) şi prin atenția mamei mele pentru detalii. Dar a prins cu adevărat viață în ziua nunții noastre. Iar atunci s-a desăvârşit prin dans. Şi ce dans…între volane albe, mov și  liliachii...

Şi pentru că a stârnit atâta emoţie şi admiraţie a rămas ca şi nunta noastră… DE POVESTE!

Şi vreau ca povestea să meargă mai departe… că dacă n-ar fi (fost atât de deosebită) nu s-ar povesti!

                                                                              Cu drag,

                                                                             Andrada Călinescu

  

Foto credit: Lavi Rad Photography

Foto credit (love the dress session in Santorini): Prințul din poveste – Tiberiu Călinescu

 

A fost odata ca niciodată... O SINGURĂ DATĂ!”

Pentru că mă cuprind emoţiile doar uitându-mă la ea şi îmi găsesc cuvintele atât de greu, pentru că mă reprezintă atât de mult şi pentru că mi-am imaginat-o, am visat-o și am desenat-o, dar mai ales pentru că am găsit persoanele care să mă înțeleagă și să mă sfătuiască atât de bine, pentru că este o rochie vie, colorată dar totuși delicată şi pentru că vreau ca și altcineva să se bucure tot atât de mult de ea am hotărât... să mă despart de ea! (pentru detalii despre rochie vă rog să scrieți un email la adresa mirina@mireselemirinei.com)

 

 

 


Data postarii:


Ultimele comentarii

vXqVEW67 - 2016-07-24 05:23:10

நிச்சயமாக நாங்கள் தீவிà®Ã


Nilla4apJg9P - 2015-07-19 12:23:30

Aveam de ge2nd să bag și o poză pe acolo, dar nu merge așa cum mi-am imaginat. Eh, mai văd.Da, le-am dat eu voie ads-urilor. Erau pe acolo și eenainte. Cu aratavul habar n-am cum faci, nu mi-am pus problema pe2nă acum XD http://coqyucofxuk.com [url


PpIgT3V9sy1D - 2015-07-17 02:59:06

On-topic(ca sa fiu si un pic carcotas )Nu ftiucnoneaza tag-urile, din cate vad, iar link-urile din partea dreapta cred ca sunt scrise cu font-uri in culori prea sterse.


qoIWtFly1iIn - 2015-07-14 03:14:39

Auzi, budigăi avem voie sa purtam ..? Da' sex oral aveti voie sa ne fetcai ?Daca n-avem voie sa ne uitam la fotbal, putem sa schimbam pe HBO in timp ce mancam seminte si le scuipam in capul vostru ? Multumesc anticipat pentru raspuns! http://siaewdbp.com


reV3Z9qlOJ - 2015-07-11 14:43:12

Numarul 5, numarul 7 imi plac fotare mult. Dar trebuie sa fii si supla, daca se poate chiar silfida ca sa arati bine in astfel de fuste. Tie cred ca ti-ar veni bine :).


cokJn2lIP7ZW - 2015-07-11 01:50:23

Multumesc frumos,sper sa nu am pmleobre, dar in caz de ceva te mai 'stresez' eu ;).Deocamdata mai am de asteptat, abia ieri am primit confirmarea ca a plecat de la ei. Pupici,sa porti cu drag rochita!


Nume: *Email: *Site:Comentariu: *
Cod de verificare: *

Nu pierde noutăţile