meniu inchide meniul Facebook   Twitter   Pinterest

Rochia Ancăi

Pe vremuri, zânele apăreau doar în basme, între paginile unei cărți. Astăzi sunt cât se poate de reale. Anca. Sensibilă, suflet mare și cald, gusturi impecabile, cu o rochie de mireasă de poveste și o nuntă demnă de orice album inspirațional.

Era simplă și avea câteva perluțe care se potriveau cu coronița pe care mă gândeam să o port și deja mă gândeam numai la ea. I-am arătat-o viitorului soț și i-a plăcut.

Nu m-am gândit niciodată cum va arăta rochița mea de mireasă și nu m-am imaginat în ea. O dată cu cererea în căsătorie însă, știam ca va fi cât mai simplă, delicată și vaporoasă. Aș fi vrut să mă încadrez într-un buget de 2.000 RON. Am probat vreo 3 rochițe cu 8 luni înainte de nuntă și am realizat atunci că în niciun caz nu voi vrea crinolină sau jupă.

Ca majoritatea viitoarelor miresici, Internetul a fost prima sursă de inspirație. Mai apoi s-a dovedit a fi singura. Așa am găsit rochița Sabine de la Watters. Era exact ce-mi doream, simplă și finuță, dar inaccesibilă ca preț.  În plus, nu eram sigură că aș dori ca spatele să-mi fie descoperit. Am încercat alte variante (croitorese, alt site online care realiza copii samd), însă nu au fost cu succes, nu mă mulțumea fie prețul, fie calitatea.

Astfel "the one" a devenit "the second" și din pură întâmplare am dat peste ea, rochița pe care am simțit-o că e "a mea", pe site-ul magazinului Neiman Marcus (creatorul e Aidan Mattox). Era simplă și avea câteva perluțe care se potriveau cu coronița pe care mă gândeam să o port și deja mă gândeam numai la ea. I-am arătat-o viitorului soț și i-a plăcut. Nu am stat prea mult pe gânduri și fără să o probez, fără să o văd în realitate (dar analizând-o bine într-o fotografie mărită), fara să știu cum se va așeza și făcând conversia în mărimile SUA, am comandat-o cu 3 luni înainte de data nunții. Eram conștientă că era un risc mare și că alt buget pentru rochiță nu aveam, dar simțeam că ea e rochița potrivită pentru nunta noastră.

Când a ajuns, am fost tare dezamăgită, îmi era cu un număr mai mare. Nu aveam timpul necesar pentru a o retrimite și a o schimba (și nici nu mai era pe stoc). Am fost puțin supărată, am încercat să fac un plan de rezervă, dar în final a fost modificată cu succes de o croitoreasă și a ieșit exact cum îmi doream. A fost ușoară și răcoroasă și a primit multe complimente. Nu regret nicio clipă că am comandat-o online.

 

Mulțumim Ancăi că ne-a împărtășit povestea rochiței sale și Laurei și Dragoș Ludușan pentru fotografiile splendide. :)

Credit foto: www.be-light.ro

 


Data postarii: