meniu inchide meniul Facebook   Twitter   Pinterest

Rochia Alinei Nava Bride

Rochia de mireasă - este rochia care poartă ceva din mine: trebuie să fie elegantă, frumoasă - cu o frumusețe care să mă reprezinte. Ei bine, ca să am o rochie de mireasă frumoasă, care să îmi placă și peste ani și ani (când mă voi uita pe fotografii) știam că o să am o gramadă de căutat.

De-a lungul timpului, am fost cu mai multe prietene apropiate la probat rochii, dar niciodată nu am găsit ceva ce și mie să îmi placă. Ba erau prea zorzonate, ba nu aveau dantelă, ba erau prea simple, ba erau total diferit de cum imi doream eu să fie. Dar, dacă m-ai fi întrebat cum mi-aș fi dorit să fie, nu știam. :)) Așa că mă așteptam la o perioadă lungă și grea - în care să decid ce-mi va plăcea și ce nu.

 

După alte căutări, am dat de Vera, de la Nava Bride - care mi-a oferit consultanță. Tot cu ea am stabilit că mi-ar plăcea să am o rochie ivoire - nu albă. Apoi, tot ea a fost cea care m-a ajutat să imi dau seama ce model de dantelă mi se potrivește cel mai bine - și a ales două modele - o dantelă foarte fină și mică ....peste care a aplicat o altă dantelă mai mare. Rezultatul a fost genial!!!

Așa m-am hotărât să văd dacă este vreun Târg de Mirese - la care să pot merge, să văd care sunt tendințele pieței în perioada asta de primăvară 2017 și să pot proba mai multe variante, să văd ce îmi place.

Pentru asta, mi-am luat o prietenă bună și într-o sâmbătă frumoasă de toamnă, am fost la un târg cu rochii pentru mirese, pentru a cerceta. Am luat magazinele, rând pe rând și am încercat de toate....dar, se pare că rochiile care imi plăceau, nu se potriveau înălțimii mele sau conformației mele. Am încercat o rochie sirenă.... Dar, am constatat că degeaba îmi place, atâta timp cât modelul acesta nu mă avantajează. Așa că am trecut mai departe, la altele...

Mi-am dat seama apoi că nu îmi plac șireturile în rochie - doream să văd mulți năsturei pe spate, care să se închidă frumos. Dar, când am găsit modelul care să îmi placă ca formă/model, nu mai aveam timp ca să caut din nou, prin toate raioanele, un model ca material și detalii mici, care să îmi placă foarte tare. Așa că asta însemna încă câteva ore bune dintr-o zi, în care să mai caut.

Am mers din nou cu prietena mea la Târg. Având destul de bine conturat ceea ce voiam, căutam acum ceva care să se vadă și frumos dar, după câteva ore bune de căutat, probat, nu am găsit chiar ce am vrut.

După alte căutări, am dat de Vera, de la Nava Bride - care mi-a oferit consultanță. Tot cu ea am stabilit că mi-ar plăcea să am o rochie ivoire - nu albă. Apoi, tot ea a fost cea care m-a ajutat să imi dau seama ce model de dantelă mi se potrivește cel mai bine - și a ales două modele - o dantelă foarte fină și mică ....peste care a aplicat o altă dantelă mai mare. Rezultatul a fost genial!!! Apoi, a trebuit să aleg nasturii - nici nu știam că există atâtea modele de nasturi. Am văzut la târg că imi stă bine să imi evidențiez cumva talia, așa că am rugat-o pe Vera să îmi caute ceva frumos, care să fie elegant, fin.

Apoi, lungimea - îmi place să nu am cea mai lungă rochie - eu nepurtând rochii prea lungi ... iar trenă, nu voiam deloc. Simțeam că o să mă încurce - și nu voiam să îmi fac viața mai grea, într-o zi așa de emoționantă.

Înseamnă curaj totuși, să ai încredere într'o persoană, pe care abia o cunoști, ca să îți creeze rochia perfectă. Am fost foarte încântată să merg la probe și să simt, încetul cu încetul că rochia pe care mi-o doream urma să fie creată. Să fie doar a mea și să mă reprezinte așa de bine. De fiecare dată când o probam, am avut emoții de încântare, de bucurie și de nerăbdare să o îmbrac în ziua cea mare.

Și așa, am ajuns la produsul finit, de care am fost tare încântată și voi fi încântată pentru restul vieții :). M-am simțit foarte bine in rochia mea, m-am simțit frumoasă și am putut să mă bucur la maxim de propria nuntă, neavând stresuri inutile.

 

Credit foto: Cristian Conea

Etichete

Nava Bride

Data postarii: