meniu inchide meniul Facebook   Twitter   Pinterest

Otilia Brăiloiu Atelier 2014

Otilia Brăiloiu se alătură galeriei talentaților creatori români de rochii de mireasă cu o colecție incredibil de … altfel. Am avut onoarea de a participa la evenimentul de lansare a colecției noi, despre care am scris pe blog. Pentru că știu că sunteți interesate, vestea bună e că prețul rochiilor se încadrează în intervalul 3.100 - 5.300 lei.

Rochiile sunt spectaculoase, îndrăznețe, sofisticate, pe alocuri extravagante. Ușoare și moderne. Romantice, dar nu în sensul clasic. Decolteuri largi, dantela foarte fină, aplicații discrete. Misterul feminității se lasă întrezărit, fix cât să trezească interes, de sub dantele ușor transparente. Otilia Brăiloiu se adresează femeii puternice, femeii curajoase, care iese din tiparele rochiei de mireasă clasice. 

Lansarea colecției a însemnat și lansarea oficială a noului brand. Otilia Brăiloiu a intrat astfel în galeria talentaților creatori români care concurează serios brandurile străine prezente în România. 

 

Există un întreg concept pe care îl dezvăluie Otilia însăși.

Când o femeie își atinge visul, devine acea Mireasă, Unică, din fiecare dintre noi, ador să pot contribui la miracolul acelei clipe”, a spus designerul Otilia Brăiloiu.  Dacă ar putea să cuprindă într-o singură idee întreaga colecție, aceasta ar fi “veșminte aristocrate pentru suflete libere... pentru femei gata oricând să iubească”.

“Am imaginat personaje boem libertine, diafane sau categorice, neconvenționale, dar straăucitoare. Croielile sunt clasice cu puternice centre romantice, feminine, totul convertit într-o manieră modernă pentru ca, în final, rochia să curgă natural, înnobilând dinamica gestului și fluiditatea mișcării și eliberând misterul prin jocuri de transparență.

Țesăturile sunt incontestabil prețioase, multe dantele strălucitoare și de înaltă ținută, în formă inițială sau rebrodată, muselină și tulle de matase, multe aplicații manuale florale, feminine, discrete”. 

Pentru viitoarele mirese care își doresc o rochie realizată de Otilia Brăiloiu, colecția va fi disponibilă în formulă completă la Zenya Atelier – Bld. Lascăr Catargiu 27, în perioada 24.02.2014 - 08.03.2014, de marți până sâmbătă, între orele 12:00 - 19:00.

Pentru programări:  0723.240.789 sau 0722.593.718 
sau e-mail, la adresele andreea.ionete@gmail.com, andreea@zenya.ro.

Pentru mai multe informații și actualizări permanente verificați pagina Facebook Otilia Brăiloiu Atelier. Credit foto: Mircea Netea


Data postarii: