meniu inchide meniul Facebook   Twitter   Pinterest

Rochia Nicoletei

Dacă nu ar fi, Nico trebuia inventată. Spirit artistic, creativă până dincolo de imaginație (nu epuizează subiectele) și inspirație pentru alții (implică vopsea albă), fotograf talentat, soție frumoasă și adorată, sensibilă și atașată de oamenii dragi, tovarăș de călătorii, descoperit lumi și lume, tovarăș de discuții psihologice la un pahar de vin bun. Mireasă, Nico a fost o explozie de energie, emoție, veselie.

Eh și apoi s-a întâmplat sentimentul! Toată lumea vorbea de sentimentul acela, atunci când simți că e a ta. Am descoperit că, uimitor, chiar există, e real. :)

 Nu m-am visat nicioadată mireasă. Nu am stiut, nu mi-am imaginat și nu am intuit de mică așa cum o să arăt mireasă. Așa că atunci când am început căutarile ei, știam că o să existe o maaare problemă: nu știam ce vreau, de unde vreau, cum vreau. Pentru mine rochia de mireasă supremă era asociată până atunci cu numele de Vera Wang.

Nu știam alte branduri, nu știam case de modă, nu stiam nimic. Așa că am început documentarea pe net, ca să simplific totul. În perioada organizării unei nunți time management-ul este esențial, timp de umblat prin magazine la probe nu aveam, așa că netul a fost soluția ideală. După ce am scotocit timp de aproximativ 3 luni, deja eram la curent cu retail-ul din domeniu, ce magazine aduc anumite branduri, care-s materialele ideale, ce model mi-ar plăcea și bugetul pe care sunt dispusă să îl acord.

Am stabilit două probe, una la Aire Barcelona și una la Rosa Clara. Îmi notasem modelele pe care vreau să le probez și m-am dus cu temele făcute. Am probat tot, nimic nu m-a impresionat profund, apoi vânzătoarea mă întreabă dacă vreau să probez și rochia care avea să devină a mea. Nu mi-a transmis nimic din fotografie, am acceptat pentru că nu aveam nimic de pierdut. Eh și apoi s-a întâmplat sentimentul! Toată lumea vorbea de sentimentul acela, atunci când simți că e a ta. Am descoperit că, uimitor, chiar există, e real :).

Și pentru că îmi depășea bugetul, reprezentanța mi-a oferit opțiunea de a cumpăra rochia din showroom, chiar cea pe care o probasem (modelul Rodeo de la Rosa Clara), cu o sumă semnificativ mai mică. Am acceptat pe loc, am achitat-o integral iar rochia a rămas acolo până cu o zi înaintea nunții, când am dus-o acasă. Și pentru că nu mi-a fost suficientă doar o seară cu ea, am purtat-o pe străzile New Yorkului pentru o ședință foto after wedding.

 

Nico, mulțumim pentru text. 

Credit foto: Constantin Ticu (rândul de sus)

Mihai Gogean (rândul de jos, fotografiile din New York)

 

 

Etichete

RodeoRosa ClaraConstantin Ticu PhotographyNico Grigore Photographyvanzare

Data postarii: