meniu inchide meniul Facebook   Twitter   Pinterest

Marguerite

Astăzi aflăm mai multe despre salonul Marguerite din Timișoara. Rochiile din colecția La Sposa care se pot proba la Marguerite sunt superbe, abia aștept miresele anului 2014! Mulțumesc Salonului Marguerite pentru amabilitatea de a răspunde întrebărilor. :)

Marguerite

Bd. Constantin D. Loga nr. 33, Timisoara
Web: wwww.marguerite.ro
Email: office at marguerite dot ro
Telefon: 0724.353.498

Mirela: Cine este și ce este Marguerite?

Marguerite: Marguerite este un Bridal Salon în adevăratul sens al cuvântului, unica reprezentanță în Timișoara a brandurilor LA SPOSA și Demetrios. Departe de conceptul magazinului cu vitrine, diferența se face remarcată. Promovam eleganța și bunul gust, calitatea serviciilor, consultanța specializată pentru fiecare clienta în parte.

 

Mirela: Ce branduri de rochii de mireasă sunt disponibile în magazinul Marguerite?

Marguerite: Sunt disponibile LA SPOSA, din brandul Pronovias Barcelona și Demetrios Milano.

 

Mirela: Pentru probe este necesară o programare?

Marguerite: Pentru a proba este necesară o programare la unul dintre numerele de telefon 0724.353.498 sau 0740.057.300. Programul este flexibil, este conceput de la o săptămână la alta în funcție de solicitările clienților noștri. Suntem disponibili de Luni-Sâmbătă.

 

Mirela:  Există un număr limitat de rochii de probat sau miresele pot proba un număr nelimitat de modele? Există o limită de timp pentru fiecare programare?

Marguerite: Nu este un număr limitat de rochii, ci atâtea câte dorește viitoarea mireasă în ora alocată. Totuși, recomandarea noastră este să se oprească la 4 modele, în caz contrar riscă sa plece ușor debusolată.

 

Mirela: Când trebuie comandată rochia pentru a ajunge la timp?

Marguerite: În cazul rochiilor LA SPOSA, perioada de livrare este de la 10 zile la 3 luni, în funcție de model, mărime, nuanță și data comenzii.

În cazul rochiilor Demetrios, perioada de livrare este de 4-5 luni.

În ambele variante data livrării este menționată pe contractul pe care îl semnăm cu viitoarea mireasa.

 

Mirela: Care este preţul rochiilor de mireasă din magazinul Marguerite? Pentru achiziționarea unei rochii aflate în magazin oferiţi reduceri?

Marguerite: Prețurile sunt cuprinse între 1.000 și 2.000 de euro cu foarte puține excepții.

Reducerile se aplică pentru modele aflate pe stoc, dar și pentru cele care se comandă, în anumite perioade de timp. Cele mai mari reduceri se acordă în perioada Decembrie - Ianuarie.

 

Mirela:   Care este modalitatea de plată?

Marguerite: Rochia poate fi plătită cash (integral sau în 2 rate de 50%) sau prin transfer bancar.

 

Mirela:  Ajustările necesare sunt incluse în preţ? Ajustările pot viza atât modelul, cât şi mărimea?

Marguerite: Ajustările necesare sunt incluse în prețul rochiei: ușor strâmtat, scurtat, sistem de prindere trenă. Nu se intervine asupra modelului (adăugare bretele, modificare decolteu, îndepărtare/adăugare aplicații)

 

Mirela:  Aveți o perioadă oficială dedicată reducerilor? Reducerile se aplică modelelor existente în magazin sau oricărei comenzi? Care este procentul acestora?

Marguerite: Reducerile se aplică pentru modele aflate pe stoc, dar și pentru cele care se comandă în anumite perioade de timp. Cele mai mari reduceri se acorda în perioada Decembrie- Ianuarie. Acestea sunt de până la 50%.

 

Mirela: Ce părere aveți despre consilierea mireselor în privința alegerii rochiei de mireasă ca serviciu independent?

Marguerite: Într-o anumită măsură este benefică, direcționând clientela. Totuși, consilierea de specialitate se face în magazinele de profil.

 

Mirela: Câteva cuvinte pentru Miresele Mirinei. :)

Marguerite: Ne bucurăm să fim alături de voi, să încercăm să ne ridicăm la nivelul așteptărilor voastre. Ceea ce ne dorim este ca minutele petrecute alături de noi să fie amintiri de neuitat pentru dumneavoastră. Miresele Marguerite ne rămân prietene pe viață, de ce nu și Miresele Mirinei? :) 

 


Data postarii: