meniu inchide meniul Facebook   Twitter   Pinterest

Parlor

Atelier superb în București (în sensul de spațiu creativ), rochii fine, incredibil de romantice și feminine și un creator român plin de viziune și talent:  Parlor by Veronica Zaharia. Am aflat cum sunt rochiile de mireasă din Atelierul Parlor (minunate, desigur!), cum sunt miresele Parlor (speciale, clar!) și cum puteți avea o rochie de mireasă unică (ah, cât invidiez miresele care nu și-au luat deja rochia!).

 

Parlor

București, sector 2

strada Silvestru nr. 6

+40 21 210 54 58

+40 747 501 974

 


Ce te inspiră în realizarea colecției pentru mirese?

Creațiile Parlor pentru mirese sunt creații unicat, care au ca bază elemente definitorii ale colecțiilor noastre, dar pe care le adaptăm la personalitatea fiecărei cliente în parte.  Motivul pentru care nu avem o colecție special concepută pentru astfel de evenimente este acela de a oferi libertatea de a alege dintr-o multitudine de țesături prețioase și tăieturi pe care le adaptăm pentru orice tip de siluetă. După o discuție cu noi în atelier, în care povestim puțin despre evenimentul mult visat, începem un proces de creație care are ca rezultat rochia perfectă.

Cum sunt miresele care vor o rochie Parlor?

Miresele Parlor sunt femei libere, sofisticate, foarte deschise la tot ce este nou, într-un cuvânt frumoase! :).

Cum sunt rochiile de mireasă Parlor descrise de Veronica?

Pe lângă designul obținut  din tăieturi, suprapuneri, forme, decupaje de dantelă, broderii și țesături spumoase, rochiile noastre sunt comode și permit libertate de mișcare tocmai pentru faptul că sunt realizate din țesături spumoase și sunt create perfect pentru forma corpului.

Care este procedura pentru a comanda o rochie de mireasă?

Noi recomandam o intalnire în atelier pentru că posibilitățile propuse de noi sunt foarte variate.

Pe site-ul nostru, cât și pe pagina Facebook, se găsește o parte din creațiile noastre și datele de contact pentru programări.

Când trebuie comandată rochia pentru a fi gata la timp?

În funcție de complexitatea modelului ales cât și de lista de așteptare din atelier, noi recomandam ca rochia să fie comandată cu 40-60 de zile lucrătoare înainte de eveniment.  Rochiile create în atelirul Parlor au nevoie de una, maximum două probe.

Financiar, ce înseamnă o rochie de mireasă creată de tine?

Prețul unei rochii pornește de la 3.600 de lei și depinde în functie de model, materialul ales, accesorii folosite ș.a.m.d.  Rochiile, așa cum am mai spus, sunt unicat și se potrivesc perfect viitoarei mirese. Îmi place să creez rochii care fac o femeie fericită.

Care este modalitatea de plată?

Dupa stabilirea modelului și comunicarea prețului final, în atelier se achită un avans de 30%, iar diferența în momentul în care rochia pleacă din atelier către clientă.

Ce sfătuiești miresele aflate în căutarea rochiei?

Sfatul meu este același mereu. Rochia de mireasă trebuie să te facă fericită și să te reprezinte din toate punctele de vedere :).

 

Îi mulțumim Veronicăi pentru amabilitatea de a răspunde întrebărilor noastre. Abia așteptăm să ne delectăm cu noi și noi creații pentru miresele speciale Parlor.

Cu mare încântare,

Mirela

Credit foto: Fotograful tău (rândurile unui și doi)

Sursa foto pentru celelalte fotografii, inclusiv logo copertă: Parlor

 


Data postarii: