meniu inchide meniul Facebook   Twitter   Pinterest

Rochia Alexandrei

”Deşi multe fete visează la rochia de mireasă de când sunt mici, eu nu fac parte din această categorie. Am început să mă gândesc la rochia de mireasă abia în momentul în care am fixat data nunții.”

Alexandra, o mireasă curajoasă, cu un model bine definit în minte. Numai că rochia despre care era sigură că va fi Rochia ei nu i-a tăiat răsuflarea. Până la urmă a renunțat la orice idee pe care o avea despre rochii și potrivirea pentru un anume tip de siluetă. :) Mai jos, povestea Rochiei și fotografii de la nuntă. 

După ce am studiat site-ul din scoarţă în scoarţă am hotărât că Natasha era rochia mea. O rochie A-Line cu dantelă şi aplicaţii care te lăsau fără suflare.

”Deşi multe fete visează la rochia de mireasă de când sunt mici, eu nu fac parte din această categorie. Am început să mă gândesc la rochia de mireasă abia în momentul în care am fixat data nunții.

Căutările mele au început şi s-au terminat la un singur magazin. Aflasem de el de la o colegă de servici şi am intrat pe site-ul lor să arunc un ochi. Rochiile pe care le-am văzut acolo m-au fascinat şi aşa am ajuns să-mi fac o programare la Magic Bride în martie 2012, cu aproape un an şi jumătate înainte de nuntă. Am vrut să-mi fac o idee despre ce model, ce croială mai bine zis, mi se potriveşte şi ce nu. 

După ce am studiat site-ul din scoarţă în scoarţă am hotărât că Natasha era rochia mea. O rochie A-Line cu dantelă şi aplicaţii care te lăsau fără suflare. Am mers la probe, am probat din toate, pentru toţi. Şi am ajuns şi la Natasha. Eram atât de entuziasmată când am văzut-o, era aşa frumoasă! Eram toată un zâmbet. Însă în momentul în care am pus rochia pe mine expresia feței mi s-a schimbat radical. Deşi era superbă nu mă avantaja absolut deloc. 

Aşadar am plecat fără să găsesc un model care să-mi placă în mod deosebit, dar ştiind clar că rochia mea nu o să fie una de “prinţesă” sau una foarte “înfoiată” în partea de jos. La înălțimea mea de 1.62 o astfel de rochie pur şi simplu mă “înghiţea”. În ceea ce priveşte materialele am tăiat de pe lista taftaua. Nu era pentru mine.

În decursul anului am continuat să caut ”rochia perfectă”. Aproape că memorasem toate rochiile de pe toate site-urile magazinelor din Bucureşti dar nu găsisem încă una care să mă fac să spun “asta merită probată”. Între timp Magic Bride a adus modele noi pe care nu am întârziat să le studiez cu entuziasm pe site.

În sfârşit vedeam rochii care îmi aduceau un zâmbet pe buze.  Hotărâtă şi înarmată cu o nouă lista de rochii pe care să le probez, prin februarie 2013 am mai făcut o vizită la Magic Bride. Am mai probat patru rochii, toate diferite. Aveam un top al preferinţelor dar parcă totuşi rochia de pe locul 1 nu reuşise să mă convingă în totalitate. Acela a fost momentul în care am rugat-o pe consilieră să-mi aducă o rochie pe care o văzusem pe site dar pe care iniţial nu am vrut să o încerc deoarece era o rochie sirenă. În mintea mea rochiile sirenă le avantajau numai pe fetele înalte.

Auzisem poveşti despre cum simţi când găseşti rochia perfectă, dar nu credeam. Genevieve însă mi-a schimbat părerea. Am ştiut, am simţit că ea este cea pe care o aşteptăm. Ne potriveam perfect. Ştia cum să-mi pun în valoare toate calităţile şi cum să-mi ascundă defectele. Feminină, delicată, preţioasă, cu un detaliu interesant, pe care nu îl mă văzusem la alte rochii, ea era aleasă mea.

Deşi nu îmi creionasem niciodată în minte imaginea rochiei mele de mireasă am simţit că această rochie avea tot ce îmi doream. Ştiu, sună ciudat, dar până la urmă cred că asta este magia rochiei perfecte. La nuntă m-am simţit extraordinar alături de ea şi mai mult decât atât, am primit complimente pentru rochie de la toţi invitaţii, femei şi bărbaţi de-o potriva. Mulţi mi-au spus: e ceva diferit faţă de ce am văzut până acum. Ştiam eu că ea e unică!

Experienţă trăită la Magic Bride a fost una pe care o doresc tuturor mireselor. Un loc primitor, cald, intim, unde nu eşti grăbită, unde ţi se spune sincer ce ţi se potriveşte şi ce nu, unde nu eşti îndemnată să cumperi o rochie care nu te avantajaza doar pentru că este mai scumpă decât una care cu adevărat ţi se potriveşte. Acolo am găsit oameni care au un singur scop: să aibă grijă că tu să pleci acasă cu rochia mult visată!”

Credit foto: Blue Magic Wedding 


Data postarii: