meniu inchide meniul Facebook   Twitter   Pinterest

Divine Atelier

Am cunoscut o parte din echipa Divine Atelier la un târg de nunți. Așa cum mă așteptam: persoane pline de viață, cu un zâmbet cald. O vreme am observat reacția mireselor care vedeau pentru prima dată creațiile Divine. Uimire, admirație. Ce vedeau era în mod evident ceva diferit. :) Ei, bine, da. Creatorii români reprezintă o alternativă incredibil de ... la îndemână, accesibilă financiar, cu totul specială. Rochii rafinate, materiale fine și impecabil croite. Un drum până la Brașov e ca o plimbare până la munte. Dacă sunteți din Brașov, cu atât mai simplu pentru voi, multe mirese vă invidiază. Divine reprezintă, cu siguranță, o alegere perfectă. Mulțumesc, Divine Atelier, pentru timpul acordat și pentru informațiile utile!

 

Braşov

Strada Politehnicii, nr. 4

Web: www.divine.ro
Email: atelier at divine dot ro

Telefon: 0268 47 52 53

 

Mirela: Ce este Divine Atelier?

Divine Atelier: Divine Atelier se definește ca un laborator de creație care oferă mireselor, de 15 ani, de când a fost înființată, rochii de mireasă lucrate cu tandrețe și atenție pentru detalii, rochii care reflectă stilul romantic și feminin al Atelierului. An de an Divine Atelier propune colecții care portretizează rochia pentru cea mai importantă zi din viața unei femei în ipostaze inspirate de arta romantică, dar care reflectă și atitudinea contemporană, proaspătă și senzuală.

Mirela: Ce implică lucrul cu miresele?

Divine Atelier: Miresele Divine au personalitate, sunt creative și au încredere în consilierea noastră pentru alegerea rochiei care să reprezinte perfect atitudinea și unicitatea stilului, făcându-le să straluceasca în această zi importantă.

Mirela: Cum sunt rochiile Divine Atelier?

Divine Atelier: Rochiile Divine sunt rochii realizate din texturi nobile, spumoase, diafane, dantele chantilly,presarate cu bijuterii vintage, rochii care au un aer pictural, romantic și rafinat, păstrând echilibrul între eleganța clasică și spiritul contemporan.

Mirela: Pot fi realizate rochii după modele propuse de mirese?

Divine Atelier: În cazul în care o mireasă nu își gaseste modelul dorit în colectiile noastre și daca visul ei despre rochia de mireasă se regăsește în atmosfera stilului Divine putem realiza la comandă rochia care să exprime esența unică a personalității viitoarei mirese.

Mirela: Când trebuie comandată rochia pentru a fi gata la timp?

Divine Atelier: Rochia ar trebui comandată cu minim 6-8 săptămâni înaintea evenimentului.

Mirela: Care este prețul rochițelor?

Divine Atelier: Preturile rochițelor se situează între 2.400 și 5.200 lei.

Mirela: Care este modalitatea de plată?

Divine Atelier: În cazul rochiilor realizate la comandă se achită un avans de 30%, restul urmând a fi achitat la ridicarea rochiței.

Mirela: Oferiți reduceri dacă rochia achiziționată este cea aflată în stoc?

Divine Atelier: În cazul rochiilor din colecțiile vechi se pot oferi reduceri de preț.

Mirela: Organizati evenimente în cadrul cărora oferiți reduceri?

Divine Atelier: La sfârșit de sezon organizăm un eveniment în cadrul căruia viitoarele mirese pot beneficia de reduceri de preț.

Mirela: O mireasă întârziată, care vine cu două zile înainte de nuntă, o poate cumpăra de la Divine Atelier? Poate fi retușată și pregătită până în ziua nunții?

Divine Atelier: Sigur. Există și asemenea situații; dacă modelul este disponibil în showroom retușurile se pot realiza într-un timp foarte scurt astfel încât viitoarea mireasă să îmbrace fericită și la momentul potrivit rochia de mireasa DIVINE.

 

Cu drag,

Mirela

 

Sursa foto: Divine Atelier

 

 

Etichete

Divine Atelier

Data postarii: