meniu inchide meniul Facebook   Twitter   Pinterest

Cine sunt

 

Mă numesc Mirela și îmi plac rochiile de mireasă. 

Mirina îmi spunea străbunica. Am ales ca portalul să preia acest nume care are o încărcătură simbolică și reprezintă devenirea mea, despre care am scris mai multe aici.

Îmi place să scriu. Am și acum caietele din generală, liceu și facultate cu poezii, gânduri de toate felurile, proză. Ador marea, vântul și mirosul ei sărat, muntele și măreția înălțimilor. Îmi place viața simplă și calmă. Îmi place să fiu înconjurată de oameni care gândesc pozitiv, optimiști, încrezători în forțele lor. Într-o zi de am început să aștern gânduri pe primul meu blog. E locul cu povești de demult, trăiri, suferințe, bucurii mici, mari și drumul până la mine, cea de azi și de mâine. 

M-am regăsit, în tot acest drum continuu, printre dantele, tulle fin, mătase, organza și satin foșnitor. Îmi sunt dragi rochiile de mireasă. Deloc întâmplător, în 2013 am creat primul portal din România dedicat exclusiv rochiilor de mireasă. Miresele Mirinei

Sunt Mirela, străbunica îmi spunea Mirina și acesta este, pe scurt, începutul poveștii pe care o scriem, de acum, împreună. 

 

 

Etichete

Miresele Mirinei. Mirina

Data postarii: