meniu inchide meniul Facebook   Twitter   Pinterest

Anisia Divine

În timpul anului sunt câteva momente pe care le aștept cu nerăbdare: colecțiile noi ale creatorilor români și primele fotografii de nuntă.

Colecția Divine Atelier este undeva în capătul listei. Nerăbdare, emoție, curiozitate. Despre colecția nouă am discutat cu designerul Divine Atelier la târgul de nunți Mariage Fest. Aveam, deci, câteva idei despre cum vor fi rochiile. Așteptam rochii de mireasă frumoase, gingașe, elegante, jucăușe, îndrăznețe. Pentru că Atelierul Divine din Brașov are în vedere fiecare tip de femeie. Când am văzut însă primele fotografii mi-am dat seama că nu mai trebuie să aștern adjective multe ca să descriu rochiile de mireasă de la  Divine Atelier. Rochiile sunt pur și simplu perfecte.

 

Divine Atelier Braşov

Strada Politehnicii, nr. 4

Web: www.divine.ro
Email: atelier at divine dot ro

Telefon: 0268 47 52 53

Rochia momentului este modelul Anisia, din colecția Divine Atelier 2014.

 

Rochia pur și simplu alunecă, urmând frumos linia corpului, acoperind feminin și delicat bustul. Dantela și tullul nu numai că se văd, dar se și simt fine, plăcute atingerii.

Nu am reușit să descifrez titlul cărții, dar sunt sigură că e din aceeași poveste cu imaginea romantică a Anisiei dată de împletitură, lavanda, grația miresei. :)

Prețul modelului Anisia este de 3.900 de lei. Rochia poate fi admirată, probată și cumpărată de la magazinul Divine Atelier din Brașov.

 

Credit foto: Bogdan Mocanu

 

Etichete

Divine AtelierAnisia2014

Data postarii: