meniu inchide meniul Facebook   Twitter   Pinterest

Rochia Andradei

Andrada Sas, The Wedding Styler. Și povestea rochiei sale, modelul Marabu, colecția La Sposa 2008, rămasă fără trenă pentru că Andrada e revoluționară. Scrie frumos, spumos, are blog și site, face cu pasiune ceea ce îi place și cred că e un model pentru multe mirese. Cum povestește un wedding planner despre căutarea Rochiei?

Recunosc cu mâna pe inimă că nu m-am gândit vreodată că o să am reacția asta. Credeam că povestea cu rochia care vorbește cu tine e doar...o poveste.

Am stat mult pe internet, am căutat tot felul de modele de rochii. Eram convinsă că vreau una drapată, grecească, poate empire... Potrivita locației în aer liber. Nu mă vedeam deloc în rochii clasice de mireasă. Dupa ce am probat într-un singur loc trei rochii (și m-am convins că îmi stă bine și în modelul sirenă, deși eram sigură că arată mai degrabă a ...focă în așa ceva) am mers și la Bien Savvy. Aveam deja o favorită pe listă - o sirenă cu o linie foaaarte frumoasă. Totuși era ceva în neregulă cu ea, dar nu puteam să spun ce - acum pot, nu mă recunoșteam în oglindă. Arătam bine în ea, dar nu eram eu.

Reluând, am mers și la Bien Savvy. Era doar a doua stație dintr-un traseu pe care mi-l propusesem lung. De menționat că am mers singură, sunt genul solitar, nu-mi place gălăgia, nu-mi place confuzia între gusturi. Așadar, am mers la Bien Savvy cu gândul să probez trei rochii, toate trei în Outlet (din rațiuni de preț, dar și estetic). Marabu a fost prima rochie probată acolo (a patra în total). Ei - și aici vine partea senzațională - în momentul în care a pus-o fata aia pe mine și a început să-I încheie corsetul, m-au apucat pandaliile, pentru că aia era ROCHIA MEA.

Recunosc cu mâna pe inimă că nu m-am gândit vreodată că o să am reacția asta. Sunt o fire mai cinică, mai pragmatică. Căutam doar o rochie care să-mi vină bine și să nu-mi depășească bugetul, credeam că povestea cu rochia care vorbește cu tine e doar...o poveste. (btw, am o clientă foarte simpatică ce susține că pantofii vorbesc cu ea, deci e real!).

Marabu. Era aproape tot ce nu-mi dorisem - tafta, broderie, crinolină (doar cu un cerc, dar totuși). O rochie grea, cu corset, nu tocmai comodă. Cu trenă (aici am umblat totuși putin, n-am vrut trenă, n-am avut trenă). Singurul motiv pentru care am vrut să o probez era culoarea - dark ivoire. Îmi doream mult o rochie care să ,,bata în bej". Dar atât.

Am plecat înapoi la birou cu inima îndoită. Celelalte rochii nu-mi plăcuseră deloc, dar Marabu îmi stăruia în minte, deși era atât de ,,greșită" conform standardelor mele.

Testul suprem l-a trecut în momentul în care am început să arat poze cu cele două finaliste prietenelor. Toată lumea vota pentru cealaltă, iar eu îi luam în disperare apărarea asteia.

Am abandonat alte probe prin alte locuri, am mai facut o programare la Bien Savvy și am chemat și două prietene, să fac un disaster check. Reacția lor a fost cea scontată, așa că am plătit pe loc avansul și asta a fost tot.

Și am trăit fericite până la adânci bătrâneți :).

 

Mulțumim Andradei pentru împărtășirea poveștii rochiei sale.

Credit foto: Maria Hedengren

 

Etichete

Andrada Sas

Data postarii: