meniu inchide meniul Facebook   Twitter   Pinterest

Rochia Alinei

Totul a început acum mai bine de un an, când răsfoiam revistele cu tematică de nuntă. Acolo am văzut-o pe EA pentru prima oară... Avea tot ce-mi doream de la o rochie... A fost clar dragoste la prima vedere! Însă eu sunt tare ghinionistă de fel și atunci când îmi place ceva nu mi se potrivește, așa că eram cumva resemnată. O admiram în reviste și atât!

În luna decembrie, cu 7 luni înainte de marele eveniment, am luat decizia să merg să probez diverse, cu speranța că o voi găsi pe aceea care mă va face să mă simt cea mai frumoasă! Am probat multe rochițe, modele diferite, cu prețuri începând de la 1200 lei până la 2000-3000 Euro. Erau frumoase toate, însă nu simțeam că "trebuie sa fie a mea".

Înainte de Crăciun mi-am făcut programare și la Isa'dorable. Văzusem și pe forum impresiile fetelor, auzisem numai lucruri frumoase despre magazin și tot de acolo era și rochia la care îmi rămăsese gândul...Am ajuns la Isa'dorable. Primul impact a fost decisiv! Am simțit că nu pot pleca de acolo fără să o găsesc pe EA.

Alinuța și doamna Gabi m-au îndrumat să-mi aleg tot ce-mi place și apoi să probez. Am luat-o și pe Jasmine, însă doar ca să nu-mi para rău că nu am încercat s-o pun pe mine. Eram foarte sceptică. Am lăsat-o ultima la probă. Și am început să probez…un model prințesă...nu era pentru mine, un model sirenă...deși îmi venea surprinzător de bine, nu simțeam nimic...încă una și încă una, pana la a șaptea rochie - Jasmine F371! Am pus-o pe mine și m-am topit! Aveam lacrimi în ochi și deja o simțeam a mea, se crease o relație, vorbeam cu ea în oglindă. Am plecat de acolo plutind de fericire...însă luasem decizia finală doar în sufletul meu.

Între Crăciun și Revelion am mers din nou la probă, de data aceasta cu nașa mea, și când i-am văzut și ei privirea...am zis gata, a mea este, o comand! Și uite așa am ajuns să fiu fericita posesoare a unei rochițe de mireasă Jasmine. Și nu o rochiță oarecare, ci rochița care m-a făcut fericită în ziua nunții și cu care mi-am petrecut cele mai frumoase ore din viața mea, pana în prezent! Aceasta este povestea rochiței mele divine!

Credite foto: Ninel Fluster.

Mulțumim Alinei pentru text!

Aveam lacrimi în ochi și deja o simțeam a mea, se crease o relație, vorbeam cu ea în oglindă. Am plecat de acolo plutind de fericire...însă luasem decizia finală doar în sufletul meu.

 

Etichete

JasmineJasmine F371Isadorable

Data postarii: